Yaşam Fuhuş batağına saplanan kadının ibret dolu hikayesi

Fuhuş batağına saplanan kadının ibret dolu hikayesi

Paylaş
Fuhuş batağına saplanan kadının ibret dolu hikayesi

Adıyaman’da uğradığı tecavüz sonrası fuhuş batağına saplanan ve defalarca kez polis operasyonu ile gözaltına alınan hayat kadını F.A. (61), batağa nasıl saplandığını anlatarak genç kızları ve aileleri uyardı

Adıyaman’da yaklaşık 45 yıl önce uğradığı tecavüz sonrası fuhuş batağına saplanan 61 yaşındaki F.A., tüm çırpınmalarına rağmen bataktan kurtulamadı. Defalarca kez polis operasyonu ile gözaltına alınan F.A., kesilen cezaların ardından tekrar batağa geri döndü.

Haberin Devamı

KÖTÜ ARKADAŞ HAYATINI KARARTTI

Çok küçük yaşta katıldığı arkadaş ortamı nedeniyle hayatının karardığını anlatan F.A, "Çok küçüktüm ve bir arkadaş ortamına katıldım. Ne olduysa ondan sonra oldu ve ondan sonra hayatım karardı. Ne oluyorsa arkadaşlık ortamında oluyor. Sevgilimdir, beni sevendir, benimle evlenecek gibi vaatlere kanarak hayatını karartan çok insan var. Bu pisliğe bir defa düşen bir daha kolay kolay kurtulamıyor" dedi.

'AİLELER ÇOCUKLARINA DİKKAT ETSİN'

F.A, ilk zamanlar çok renkli gelen batağın zamanla ne kadar kirli olduğunun anlaşılabildiğini belirterek gençlere ve ailelerine uyarılarda bulundu. Genç kızlara ailelerine de çağrıda bulunan hayat kadını, "Aileler çocuklarına dikkat etsin. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Çocuğunuz okula gidiyorsa sürekli denetleyin, çocuğunuzla zaman geçirin ve onunla ilgilenin. İlgi görmeyen ve aileden uzak olan çocuklar bu defa ilgiyi dışarıda arıyor. İstemese de kendilerine kurulan tuzaklara düşüyorlar" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'İNSAN İÇİNE ÇIKMAYA YÜZÜM YOK'

Fuhuş batağı nedeniyle insan içine çıkacak yüzü kalmadığını anlatan kadın, aile bağlarına da hasret kaldığını ifade etti. Hayat kadını F.A, "Ben de düştüm, başka kimsenin düşmesini istemem. Şu an bir ailemin olmasını, çocuk sahibi olmak, ev sahibi olmak, eş sahibi olmak isterdim ama ne yazık ki bunların hiçbiri yok ve olmaz da artık. Bu iş pislikten başka bir şey değil. Ya fuhşa sürüklüyorlar ya da uyuşturucu gibi iğrenç şeylere. Bayram yok, misafirlik yok, eş yok, dost yok. İnsan içine çıkmaya adeta yüzüm yok. Evden dışarıya çıkmaya utanıyorum. Kimsenin böyle bir hayat yaşamasını istemem" ifadelerini kullandı.

BİRÇOK GENÇ KIZI KURTARDI

Batağa saplanmak üzere olan birçok genç kızı kurtardığını anlatan F.A, Kendi hayatımı kurtaramadım ama en azından onların hayatını kurtarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gençlerden ricam ailelerinin sözünden çıkmasınlar” diye konuştu.

F.A, son gözaltına alındığı ise 500 TL para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

İHA