Türkiye (Son Dakika) 'Fuhuş yapmam, hırsızlık, yankesicilik yaparım'

'Fuhuş yapmam, hırsızlık, yankesicilik yaparım'

Paylaş
'Fuhuş yapmam, hırsızlık, yankesicilik yaparım'

Adana'da, evini erkeklerle para karşılığında ilişkiye giren kadınlara kullandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Zübeyde Ö., 'Ben hırsızlık yaparım, yankesiciyim, fuhuş yapmam' diye tepki gösterdi

Merkez Seyhan ilçesinde fuhuşa aracılık yapmak suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan Çetin K.’nın, Kader İ.’yi erkeklere pazarladığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, çalışma başlattı.Polis, telefonla bağlantı kurdukları Çetin K.’den birlikte olacak kadın getirmesini istedi.

Haberin Devamı

Müşterilerinin polis olduğunu anlamayan ve buluşma noktasına Kader İ. ile birlikte gelen Çetin K., 100 lira aldı. İlişki için arkadaşının evi olduğunu söyleyen Kader İ., müşteri gibi davranan polisi Döşeme Mahallesi’nde oturan Zübeyde Ö.’nün evine götürdü. Polis, Kader İ., Zübeyde Ö. ile Çetin K.’yı gözaltına aldı.

Ahlak Büro Amirliği’nde sorgulanan Kader İ., yaklaşık bir yıldır Çetin K. tarafından erkeklere pazarlandığını ileri sürerek, "Bana müşteri buluyor, saati 100 liraya birlikte oluyordum. Yeri olmayanları da Zübeyde’nin evine götürüyorduk. Zübeyde de 50 TL karşılığında evinde ilişkiye girmemize izin veriyordu" dedi.

Kader İ., ifadesinden sonra serbest bırakılırken, Zübeyde Ö. ile Çetin K. sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi’ne getirilen Zübeyde Ö., "Ben hırsızlık yaparım, yankesiciyim, fuhuş yapmam" diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

DHA