Türkiye (Son Dakika) Fuhuştan peçeteye yazdığı 'imdat' mesajıyla kurtuldu

Fuhuştan peçeteye yazdığı 'imdat' mesajıyla kurtuldu

Paylaş
Fuhuştan peçeteye yazdığı 'imdat' mesajıyla kurtuldu

Antalya'da 30 yaşındaki H.T., fuhuş tuzağına düşmekten peçeteye yazdığı imdat mesajıyla kurtuldu

İddiaya göre, 39 yaşındaki Ö.T. tarafından iki aydır Antalya’daki bir evde tutulan ve fuhuşa zorlanan H.T., dün sabah 07.00’de ekmek alma bahanesiyle evden çıktı.

Yanında Ö.T de olan genç kadın, fırın sahibine peçete üzerine "Beni fuhuş için eve kapatıyorlar, saat 10.30 uçağı ile Kıbrıs’a götürecekler" yazılı mesaj bıraktı. Fırın sahibinin not üzerine 155 Polis İmdat hattını aramasının ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Antalya Havalimanı’nda önlem aldı. H.T. ile kendisini fuhuşa sürüklediğini iddia ettiği Ö.T.’nin havalimanına girdiğini gören ekipler harekete geçti. Havalimanı polis noktasına götürülen ikilinin ifadelerini alan polis, H.T.’nin peçeteye yazdığı imdat notunun doğru olduğunu gördü.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alınan Ö.T. kendisini polislere menajer olarak tanıttı. Ö.T. ifadesinde H.T. ile bir internet sitesi aracılığıyla tanıştıklarını ardından bir süre mesajlaştıklarını söyleyerek "İki ay boyunca aynı evi paylaştık. Bana attığı cep telefonu mesajlarında Kıbrıs’a kendi isteği ile gitmek istediğini söyledi" diye konuştu.

Zorla alıkonulduğunu ve Kıbrıs’a fuhuş yaptırılmak amacıyla götürülmek istendiğini belirten H.T. ise Ö.T.’den şikayetçi oldu.
Adliyeye sevk edilen Ö.T. delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.


DHA

Haberin Devamı