Spor Fury'nin emeklilik kararı üç saat sürdü

Fury'nin emeklilik kararı üç saat sürdü

Paylaş
Fury'nin emeklilik kararı üç saat sürdü

Ağır sıklet boks şampiyonu İngiliz sporcu Tyson Fury, emekli olduğunu açıklamasından üç saat sonra kararını değiştirdiğini duyurdu

Dünya Boks Birliği (WBA) ile Dünya Boks Organizasyonunun (WBO) ağır sıklet boks şampiyonu unvanını elinde tutan ve sosyal medya hesabından bugün yaptığı açıklamada emekli olduğunu duyuran 28 yaşındaki Fury, üç saat sonra yeni paylaşımlarda bulunarak kararını değiştirdi.

Fury, "Bir yere gitmiyorum. Medyanın nasıl olduğunu size gösterdim. İyileşir iyileşmez benim olanı, ağır sıklet tahtımı savunacağım. Doğru yardımı alıyorum ve eskisinden çok daha güçlü geri döneceğim. Beni durdurana aşk olsun." ifadelerini kullandı.

Ekim ayında Manchester kentinde Wladimir Klitschko ile yapacağı unvan maçından çekilen Fury'den geçen ay alınan örneklerde uyuşturucu madde çıkmıştı. İngiliz boksörün pozitif çıkan A numunesiyle ilgili bilgilendirildiği ve kemerlerini kaybedebileceği basına yansımıştı.

Geçen yıl da hakkındaki iddialar nedeniyle Birleşik Krallık Anti Doping Ajansı tarafından Fury ile ilgili inceleme başlatılmış, 28 yaşındaki boksör yanlış bir şey yapmadığını savunmuştu.

Fury, sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamada, "Boks, hayatımda yer alan en üzücü şey. Ben en iyiyim ve aynı zamanda emekli oldum." sözlerine yer vermişti.

AA

Haberin Devamı