Dünya Futbol çıkartma albümü rekor fiyata satıldı

Futbol çıkartma albümü rekor fiyata satıldı

Paylaş
Futbol çıkartma albümü rekor fiyata satıldı

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte alışveriş de şekil değiştirdi. Artık tek bir tıkla dünyanın farklı bir ülkesinden istediğimizi satın alabiliyoruz. Bunun en son örneği İngiltere'de yaşandı. Meksika 1970 Dünya Kupası için hazırlanan çıkartma albümü rekor fiyata satıldı

ABD’nin Teksas bölgesinde yaşayan Jonathan Ward, çocukken sahip olduğu çıkartma albümünü internet üzerinden satışa çıkarınca rekor fiyata satacağını tahmin etmiyordu. 1970 Meksika Dünya Kupası için hazırlanan çıkartma albümüne sahip olan ve üzerinde sadece 6 çıkartma eksik olan Ward, eBay üzerinden kitapçığı açık artırmaya çıkardı.

9 yaşından beri kitapçığı saklayan Ward, “Ben bu kadar çok ilgi olacağını beklemiyordum. Açık artırmaya çıkarınca bir anda herkes teklif verdi ve en sonunda 1.550 pounda satıldı” dedi. Yaklaşık 8.6 bin TL’ye satılan kitapçığı kimin satın aldığı açıklanmadı.



Ward, “Ben daha 9 yaşında futbolla yeni haşır neşir olmuştum ve futbolcu kartlarını değiştirmek bir bağımlılık gibiydi. Çıkartma bir tutku olmuştu o zamanlarda” dedi.

Sözcü

Haberin Devamı