Spor Futbolcular tekme tokat kavga etti

Futbolcular tekme tokat kavga etti

Paylaş
Futbolcular tekme tokat kavga etti

Kayseri'de U- 19 Ligi A Grubu'nda mücadele eden Mimarsinanspor ile Belsinspor arasında oynanan ve 3- 3 berabere biten maç sonrası, iki takım futbolcuları tekme tokat kavga etti

Kavgayı uzaktan izleyen hakemler, futbolcular hakkında rapor tuttu. Hafta sonu Mimarsinan Serkent sahasında oynanan U- 19 Ligi 17’nci hafta mücadelesinde Mimarsinanspor ile Belsinspor arasındaki maçın bitiminde kavga çıktı. Belsinsporlu Hacı Mustafa Aydın ile Mimarsinanspor’lu İbrahim Aslan arasında çıkan sözlü tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. İki takım futbolcularının da karıştığı kavga dakikalarca devam etti. Saha içerisindeki karışıklık antrenörler ve polis ekipleri tarafından yatıştırılmaya çalışıldı.

Kavgayı uzaktan izleyen hakemler, Belsinspor’lu Hüseyin Peksan, Hacı Mustafa Aydın, Bekir Öztürk, Durmuş Karabut ve Mustafa Kahraman ile Mimarsinanspor'lu İbrahim Aslan, Resul Çelebi, Berkan Alkınoğlu ve Adem Kasap hakkında rapor tuttu. Oyuncular hakkındaki kararı hakem ve saha komiseri ile gözlemcinin raporları doğrultusunda İl Tertip Komitesi verecek.

İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA)

Haberin Devamı