Spor Galatasaray 5'i özlemiş

Galatasaray 5'i özlemiş

Paylaş
Galatasaray 5'i özlemiş

Orduspor'u 2-0 yenerek üst üste 5. galibiyetine imza atan Galatasaray, kazanma serisinde uzun bir aranın ardından 4 maçın üstüne çıktı

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde büyük umutlarla başlanan yeni sezonda yapılan yatırımın karşılığını almaya başlayan sarı-kırmızılı ekip, içinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile Trabzonspor’a karşı alınan galibiyetlerin de yer aldığı 5 maçlık bir kazanma serisine Orduspor galibiyetiyle ulaşmış oldu.

Bu galibiyet serisiyle sarı-kırmızılılar, son iki üst üste maç kazanma serisinde takıldığı 4 galibiyeti bu kez aşmayı bildi. Galatasaray ayrıca, bu sezon Süper Lig’de üst üste 5 maç kazanan ilk takım oldu.

SON 2 SERİ RİJKAARD'LA GELDİ

Galatasaray takımı, peş peşe 4’er maç kazandığı son iki galibiyet serisini teknik direktör Frank Rijkaard’la yaşadı.

Rijkaard’ın ilk sezonu olan 2009-2010 sezonunun 16, 17, 18 ve 19. hafta maçlarını kazanan Galatasaray, 20. haftada deplasmanda Kayserispor’la 0-0 berabere kalarak seriyi sonlandırdı.

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirdiği geçen sezonun 3, 4, 5, ve 6. hafta maçlarını kazanmayı başaran sarı-kırmızılılar, daha sonra deplasmanda Kardemir Karabükspor’a 2-1 mağlup olarak yine seriyi 4 galibiyetle noktaladı.

Haberin Devamı