Spor Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında tarihi bir maç oynanacak. Şampiyonluğun iki adayı Galatasaray ve Beşiktaş bu hafta karşı karşıya gelecek. Lig lideri Başakşehir de bu mücadeleyi yakından takip edecek. Peki, milyonların merakla beklediği Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman?

Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında son yılların en heyacanlı mücadelesi oynanacak. 60 puanla 2. sırada yer alan Galatasaray, 59 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş'ı kendi sahasında konuk edecek. Her iki takımın da mücadeleden galip gelmesi şart... Beraberlik ise Başakşehir'in işine yarayacak.

Haberin Devamı

Mücadele her iki takım için de deyim yerindeyse ölüm kalım meselesi... Peki ama Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Beşiktaş maçı 5 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da TT Park'ta oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

345. RANDEVU

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki derbi müsabakasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 345. kez karşılaşacak.

Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette, geride kalan 344 maçın 121'ini Galatasaray, 110'unu Beşiktaş kazandı, 113 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-kırmızılıların 482 golüne, siyah-beyazlılar 452 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı