Spor Galatasaray bu sezon evinde ilk kez mağlup oldu

Galatasaray bu sezon evinde ilk kez mağlup oldu

Paylaş
Galatasaray bu sezon evinde ilk kez mağlup oldu

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Teleset Mobilya Akhisarspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray, bu sezon iç sahadaki resmi karşılaşmalarda ilk mağlubiyetini aldı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında Akhisarspor'u konuk eden Galatasaray, rakibine ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'ndan elendi.

Bu sonuçla Galatasaray, bu sezon iç sahadaki ilk mağlubiyetini de almış oldu. Bu sezon Süper Lig'de iç sahada 15, Türkiye Kupası'nda 3 ve Avrupa Ligi'nde 1 mücadeleye çıkan sarı-kırmızılılar, 19 maçtır rakiplerine mağlup olmuyordu.

İLK İÇ SAHA YENİLGİSİ


Ligdeki 15 maçta 14 galibiyet alan ve yalnızca Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray, Türkiye Kupası'nda sahasında oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Avrupa Ligi'nde Östersunds ile taraftarı önünde berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon iç sahadaki 20. mücadelesinde mağlubiyetle tanıştı.

Rakibini ilk maçta deplasmanda 2-1 yenip avantajlı duruma geçen Fatih Terim'in öğrencileri, buna karşın Akhisarspor karşısında ilk yarıda Seleznyov'un gollerine engel olamadı ve sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılarak hem bu sezonki ilk iç saha yenilgisini aldı hem de Türkiye Kupası'na yarı finalde veda etti.

İSTANBUL (İHA)

Haberin Devamı