Futbol Aslan evinde Bursaspor'la berabere kaldı
Paylaş
Aslan evinde Bursaspor'la berabere kaldı

Galatasaray, Bursaspor ile Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasının açılış maçında Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında sakatlıklardan dolayı 3. oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalan Aslan, geriye düştüğü maçta puanı Eren Derdiyok'un golüyle kurtardı.

Haberin Devamı

Puan kaybıyla 16 maçlık kazanma serisi bozulan Aslan'da Fernando, Feghouli ve Serdar Aziz'in yaşadığı sakatlıklar, Schalke maçı öncesi Fatih Terim'i deyim yerindeyse yıktı!

MAÇ ÖZETİ

Galatasaray 1 - 1 Bursaspor

87.DK: Ceza sahasına yakın tehlikeli yerde kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan Garry Rodrigues'e yerden pas atarak kullanıyor Garry Rodrigues topa ıska geçmesinden sonra Badou Ndiaye'nin şutunda kaleci Okan Koçuk topu kontrol ediyor.

77.DK: GOL! Galatasaray Eren Derdiyok ile beraberliği yakalıyor. Sağ kanattan topla ilerleyen Younes Belhanda ön direğe koşu yapan Eren Derdiyok'a ortasını yapıyor ve Eren Derdiyok yaptığı kafa vuruşu ile maça dengeyi getiriyor. Galatasaray 1-1 Bursaspor

69.DK: Bursaspor Tunay Torun ile 2. gole çok yaklaşıyor. Burak Kapacak'ın ara pasında Tunay Torun sağ çaprazdan ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor ve top auta çıkıyor.

Haberin Devamı

63.DK: GOL! Bursaspor Aytaç Kara ile öne geçiyor. Kazalına penaltıda topun başına geçen Aytaç Kara'nın sol tarafa yaptığı şutunda Muslera topu çeliyor fakat topun tekrardan önünde kalmasıyla Aytaç Kara boş kaleye golü atmakta zorlanmıyor. Galatasaray 0-1 Bursaspor.

51.DK: Sağ taraftan üstüste kullanılan kornerlerde Yusuf Erdoğan'ın ortalarını Galatasaray savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

İkinci yarı başladı.

45.DK: İlk yarı sona erdi

42.DK: Galatasaray 3. ve son oyuncu değişiklini de zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanan Fernando oyuna devam edemiyor ve yerine Selçuk İnan oyuna giriyor.

34.DK: Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunda Sinan Gümüş'ün ortasını Stephane Badji kafayla topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

28.DK: Gelişen Bursaspor kontra atağında Stephane Badji'nin pasında topla buluşan Diafra Sakho ceza sahası dışı sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor ama top dışarı gidiyor.

20.DK: Sakatlık geçiren Serdar Aziz'in yerine Maicon oyuna giriyor ve Galatasaray ilk oyuncu değişiklik hakkını zorunlu değişiklik olarak kullanıyor. Galatasaray ikinci oyuncu değişikliğini de zorunlu olarak kullanıyor. 15. dakikada sakatlanan Sofiane Feghouli karşılaşmaya devam edemiyor ve yerine Eren Derdiyok oyuna giriyor.

Haberin Devamı

14.DK: Orta sahada topla buluşan Badou Ndiaye şık bir vücut çalımıyla iki Bursasporlu oyuncudan sıyrılıyor ve sol kanattan bindirme yapan Ömer Bayram'a ara pası veriyor. Sol kanattan topla buluşan Ömer Bayram korner bayrağına yakın noktadan ortasını yapıyor ama kaleci Okan Koçuk yerinden çıkarak topun sahibi oluyor.

2.DK: Yaptığı yoğun pres sonrası topu kapan Galatasaray sağ kanattan Mariano'nun ceza sahasına ortasına yükselen Badou Ndiaye kötü bir kafa vuruşu yapıyor ve top dışarı çıkıyor.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Mariano, Ozan, Serdar, Ömer, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Sinan

Bursaspor'un 11'i: Okan, Umut Meraş, Ertuğrul, Chedjou, Barış, Badji, Aytaç, Burak, Yusuf, Tunay, Sakho