Futbol Galatasaray cephesinden Avrupa Ligi kurası için ilk yorum
Paylaş
Galatasaray cephesinden Avrupa Ligi kurası için ilk yorum

Galatasaray'da başkan yardımcısı Bikem Kanık, UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeler için konuştu. Kanık, Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ile karşılaşacakları E Grubu'nu değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimi Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Galatasaray; Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ile birlikte E Grubu'nda yer aldı. Kura çekiminin ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, basın mensuplarına kurayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Enteresan bir grup olduğunu ve ilginç maçların olacağına dikkat çeken Bikem Kanık, "Kupadan sözü açtınız, kupa bizim stadımızda, müzemizde duruyor. Bazen biz de dolaşırken seyrediyoruz. Tabii ki bir kere daha ülkemize getirmek isteriz. Kura ile ilgili, güzel bir grup oldu. İlginç maçlar olacak. Enteresan bir grup oldu. Biz bu sene daha genç ve başarıya aç oyunculardan bir takım kurmaya çalıştık. Tecrübeli bazı oyuncularla harmanlayarak. Tabii ki genç oyuncuların; ülkeye, kulübe adaptasyonları için bir zamana ihtiyaç var. Ama bu zamanı söylerken de Galatasaray kendi genlerinde zaten Avrupa kupasına, Avrupa kupalarında yarışmaya çok alışık bir camia. Bu bizim kendi DNA'mızda var. Onların da bu duruma, Galatasaray'ın bu kültürüne adapte olacaklarını ve kendilerini bu şampiyonada rahat hissedeceklerini düşünüyorum. İyi bir performans göstereceklerine inanıyorum. Eleme aşamalarında oynatamdığımız oyuncularımızın da grup aşamasında takıma katılmasıyla birlikte değişik bir takım izlettireceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı