Spor Galatasaray'da Bruma için yeni tarih!

Galatasaray'da Bruma için yeni tarih!

Paylaş
Galatasaray'da Bruma için yeni tarih!

Sarı-Kırmızılılar gelecek yıl sözleşmesi bitecek olan Bruma’yı kaptırmak istemezken, futbol direktörü Cenk Ergün sezon sonu yerine, Fenerbahçe derbisi sonrası Portekizli futbolcunun menajeriyle masaya oturacaklarını açıkladı.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Bruma ile ilgili transfer iddialarına açıklık getirip, Portekizli oyuncunun durumu hakkında, “Bruma için henüz bir kulüple transfer masasına oturup, anlaşmadık. Eğer Galatasaray’ın menfaatini karşılayacak bir teklif gelirse bu elbette düşünülebilir. Ancak hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmedi” dedi.

"SADECE DERBİYİ DÜŞÜNÜYOR"


Henüz yeni kontrat imzalanmaması konusuna da değinen Ergün, “Bruma ve menajeri ile ön görüşmelerimiz olumlu cereyan etti. Onlar da eğer çok farklı bir teklif gelmez ise Galatasaray’da devam etmeyi düşünüyor. Menaceri Fenerbahçe maçını izlemeye gelecek ve derbi sonrasında da masaya oturacağız. Bruma şu anda sadece Fenerbahçe maçını düşünüyor. Bu derbinin ne kadar önemli olduğunun tüm arkadaşları gibi o da farkında” ifadelerini kullandı.

SENEGAL'DE KEŞİF YAPTI


Bu arada Cenk Ergün, Senegal’de altyapı akademik araştırmaları yaptı. Hem genç yeteneklerin keşfedilmesi hem de altyapı için iyi bir model seçilmesi için araştırmalar yapan Ergün, İstanbul’a döndü ve gerekli raporlamayı yönetime sunacak.

Fanatik

Haberin Devamı