Spor Galatasaray'da derbi hazırlıkları devam ediyor

Galatasaray'da derbi hazırlıkları devam ediyor

Paylaş
Galatasaray'da derbi hazırlıkları devam ediyor

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarını iki günlük iznin ardından sürdürdü

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın, ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başladığı bildirildi. Pas ve topa sahip olma çalışmalarıyla devam eden antrenmanda, takım halinde savunmadan hücuma geçiş organizasyonları üzerinde durulduğu kaydedildi. İdmanın, altıya altı çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı.

Süper Lig'in 9. haftasındaki Adanaspor maçında oyundan alınmasına gösterdiği tepki sonrası kadro dışı kalan ve 21 yaş altı takımıyla çalışan Yasin Öztekin'in cezası sona ererken, deneyimli futbolcunun A takımla idmanlara başladığı öğrenildi.

Milli takım kamplarında bulunan Fernando Muslera, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Armindo Bruma, Aurelien Chedjou, Tolga Ciğerci ve Luis Cavanda ile izinli olan Lukas Podolski'nin idmanda yer almadığı belirtildi.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

AA

Haberin Devamı