Spor Galatasaray’da kritik saatler! İgor Tudor kararı!

Galatasaray’da kritik saatler! İgor Tudor kararı!

Paylaş
Galatasaray’da kritik saatler! İgor Tudor kararı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve Teknik Direktör Igor Tudor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya geldi. Toplantı sonrasında Igor Tudor ile devam kararı alındı.

Galatasaray Kulübü'nde sıcak saatler yaşanıyor

Sarı-Kırmızılı takımın, 5-1'lik Başakşehir maçı sonrasında Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve Teknik Direkrtör Igor Tudor, Florya'da biraraya geldi.

Saat 15:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan toplantıda Sarı-Kırmızılı takımın son durumu konuşuldu.

Alınan bilgilere göre; Igor Tudor ile yola devam etme kararı alındı. 13. haftada oynanacak Alanyaspor maçı ve 14. haftadaki Beşiktaş maçı Hırvat teknik direktörün geleceği için belirleyici konumda olacak.

Yarın ise saat 16:00'da Türk Telekom Stadı'nda Yönetim Kurulu toplantısı yapılacak. Dursun Özbek ve yönetimi bu toplantıda Tudor hakkında ve yardımcı antrenör Ayhan Akman'ın durumu konuşulacak.

SÖYLENTİLERE GÖRE AYHAN AKMAN GÖNDERİLECEK


NTV Spor’un haberine göre yönetimde Tudor’la yolların ayrılması gerektiğini savunan isimler olurken Başkan Özbek, Hırvat çalıştırıcıya uyarılarda bulundu. Özbek, Galatasaray’ın belli bir sistemi olması gerektiğini ve bu oyun şablonunda istikrar sağlanması görüşünde. Sosyal medyada yayılan haberlere göre ise toplantıdan Ayhan Akman’ın gönderilmesi kararı çıkacak.

Galatasaray’ın fikstüründe bakıldığında kritik Aytemiz Alanyspor ve Beşiktaş maçında alınacak sonuçlar Tudor’ungeleceği konusunda etkili olacak. Yardımcı antrenör Ayhan Akman’ın Tudor ile olan uyuşmazlığı yönetim tarafından eleştirilirken, kulislerde Akman’ın ayrılık ihtimalinin olduğu belirtiliyor. Arka planda taraftarın çok istediği Fatih Terim ismi konuşulsa da gün içerisinde gerçekleştirilecek toplantının Igor Tudor’a uyarı niteliğinde olacak.

Haberin Devamı