Spor Galatasaray'da son dakika! Gheorghe Hagi...

Galatasaray'da son dakika! Gheorghe Hagi...

Paylaş
Galatasaray'da son dakika! Gheorghe Hagi...

Galatasaray'ın eski yıldız ismi Gheorghe Hagi ile dördüncü kez yolları kesişecek...

Galatasaray, efsanesiyle stratejik bir çalışma içerisine girecek. Bir ortaklık modeli olarak düşünülen projeye göre Hagi’nin Romanya’daki okulu, Cim Bom’un altyapısı olacak, Türkiye’de faydalanılamayan gençler de Viitorul Constanta’da tecrübe kazanacak.

HOCA DEĞİL ORTAK


5 yıl başarıyla Sarı-Kırmızılı formayı giyen, 2 kez de Galatasaray'da farklı dönemlerde teknik direktörlük deneyimi yaşayan Hagi, bu kez farklı bir şekilde Cim Bom’a gelecek. Galatasaray ile Hagi arasındaki bir ortaklık gerçekleşecek. Bu ortaklık altyapı endeksli olacak. Hagi ayrıca Galatasaray’ın transferlerinde de danışmanlık yapacak.

Romanya 1. Lig ekiplerinden Viitorul Constanta’yı çalıştıran Hagi’yle anlaşmayı düşünen Sarı-Kırmızılılar, oluşturmak istediği altyapı modelinde Hagi’ye önemli bir rol biçiyor. Buna göre Galatasaray altyapısındaki yetenekler Hagi’nin yönetiminde Romanya’da forma şansı bulacak. Ayrıca yine Cim Bom’da yeterli süre alamayan futbolcular burada değerlendirilecek.

SADECE ROMANYA DEĞİL


Galatasaray ayrıca Senagal ve Hırvatistan’da da ortak hareket edeceği kulüplerle temasa geçti. Global bir planlama içerisinde olan Sarı-Kırmızılılar, kendi futbolcusunu kendi üretecek, fazlasını satarak para kazanacak.

Haberin Devamı