Spor Galatasaray'dan 3 futbolcu ayrılacak

Galatasaray'dan 3 futbolcu ayrılacak

Paylaş
Galatasaray'dan 3 futbolcu ayrılacak

Transfer çalışmalarına ağırlık veren Galatasaray’da, sezonun bitimiyle beraber yolların ayrılacağı ilk isimler de kesinlik kazanıyor. İlk isim: Aurelien Chedjou...

Galatasaray'da sportif açından başarısız devam eden sezonun ardından transfer çalışmalarına hız verilirken, Alman golcü Lukas Podolski,, 2.6 milyon euroya Japonya’nın Vissel Kobe kulübüne sezon sonunda gidecek.

Şu an transferi kesinleşen Poldi dışında, Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek olan Aurelien Chedjou, geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılılarla yola devam etmeyeceğini Fransa'da katıldığı bir televizyon programında açıklamıştı.

Bursaspor'da başarılı bir performans çizen ve transfer olduğu Porto’dan kiralanan Josue için de opsiyon kullanılmayacak.

BEKLERE DE TAKVİYE YOLDA


Galatasaray Yönetimi’nin takviye yapmadığı bölgeler arasında sağ ve sol bek olduğu da öğrenildi. 3-4-3 sistemine yeni sezonda da devam edecek olan teknik direktör Tudor’un talebi doğrultusunda hem savunması hem de hücumu iyi olan ve 90 dakika kendi koridorunu tempolu şekilde kullanabilecek iki kenar bekinin transfer edilmesinin planlandığı ifade ediliyor. Adayları ise Tudor belirleyecek.

Haberin Devamı