Spor Galatasaray'dan Arda Turan bombası!

Galatasaray'dan Arda Turan bombası!

Paylaş
Galatasaray'dan Arda Turan bombası!

Beklenen transfer gerçekleşti mi? Bu sezon transferde bombaları ardı ardına patlatan Galatasaray Arda Turan'ı kadrosuna kattı iddiaları spor gündemini sarstı

Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Mariano, Maicon ve Sofiane Feghouli gibi oyuncuları kadrosuna katan ve lige de 4-1'lik Kayserispor galibiyetiyle harika bir başlangıç yapan Galatasaray, taraftarını mest etmeye devam ediyor.

Sarı Kırmızılılar, son olarak eski oyuncusu ve Milli Takım'a geri dönen Arda Turan'ı kadrosuna kattı.

BAŞKAN DURSUN ÖZBEK'TEN ARDA TURAN AÇIKLAMASI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeni transferlerin imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Arda Turan sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Bu bir bütçe işidir. Bize lazım olan oyuncuları tespit edip kadromuza katmaya devam edeceğiz. Arda çok önemli bir isimdir. Türkiye'de futbol oynayacağı tek takım Galatasaray'dır. O yüzden transferler hakkında bitmeden cevap vermek doğru olmaz. Gelişme sağlanırsa, sizleri haberdar edeceğiz!"

CENK ERGÜN SİNYALLERİ VERMİŞTİ


Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Kayserispor galibiyetinin ardından Arda Turan transferinin sinyallerini vermişti. Ergün maç sonu yaptığı açıklamada "Arda Turan sevdiğimiz bir Galatasaraylı. Arda'nın bana bir sözü var, bir gün Galatasaray formasını giyecek. Biz bunun erken olmasını istiyoruz. İnşallah olacak." ifadelerini kullanmıştı.

EN YAKIN ARKADAŞI TWITTER'DAN AÇIKLADI


Arda Turan'ın Türkiye'deki en yakın arkadaşı eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy, sosyal medya hesabından "Tek kanatla uçamayız, Biz uçmak istiyoruz. #Galatasarayisback" paylaşımı ile sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

ARDA TURAN'IN MALİYETİ


Arda Turan'ın Galatasaray'ın yaptığı 1 yıllık kiralık teklifine 'evet' dediği ve 5 milyon Euro'ya anlaşmaya varıldığı belirtildi. Barcelona'ya ise kiralama bedeli 3 milyon Euro ödenecek. Arda'ya ödenecek paranın 3 milyon Euro'sunu Galatasaray Kulübü ödeyecek. Geriye kalan 2 milyon Euro ise Galatasaray ve Barcelona'nın sponsorluğunu yapan NEF'in kasasından çıkacak.

AHMET BULUT YALANLADI


"Arda Turan Galatasaray'a transfer oldu" iddialarının ardından yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, beIN Sport'a konuştu. Bulut, "Haberler gerçek dışıdır" açıklamasını yaptı

NEF'TEN AHMET BULUT'UN SÖZLERİ SONRASI AÇIKLAMA


Ahmet Bulut'un açıklamaları sonrası Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'dan şu açıklama geldi:

"Ana sponsor olarak Galatasaray'a bugüne kadar kesintisiz destek verdik. Bundan sonra da Nef olarak spora desteğimiz devam edecek. Arda Turan'ın Sarı-Kırmızılı ekibe yeniden kazandırılması ve Türk futboluna geri dönüşü her Türk sporseverine olduğu gibi bizlere de gurur verir. Bu konuda bir katkımız olursa bundan şeref duyarız.

Hangi markaların tanıtım yüzü oldu

* Deri Tanıtım Grubu
* Opet
* Lassa
* Master Card
* Türkiye Finans
* Simit Sarayı
* DeFacto
* Turkcell
* Clear
* Bank of Azerbaijan

Fanatik

Haberin Devamı