Spor Galatasaray duruşmasında taciz skandalı

Galatasaray duruşmasında taciz skandalı

Paylaş
Galatasaray duruşmasında taciz skandalı

Galatasaray'da seçime yön verecek mahkeme kararı sırasında çok gergin ve sıcak dakikalar yaşandı

Mali Kongrede yönetimin idari yönden ibra edilmemesi için dava açan Kayhan Berberoğlu’nun avukatı Fatma Kezban Hatemi ile tedbirin kaldırılması için dava açan Galatasaraylılar arasında gergin anlar yaşandı.

Tedbirin kaldırılması için dava açan Sinan Kalpakçıoğlu, mahkeme çıkışında Hatemi’ye "Galatasaray’ı mahvetmek için çalıştınız" diyerek sözle sataşırken, Hatemi de bu sataşmalara aynı sertlikle karşılık verirken "Ben üye değilim işimi yapıyorum" dedi.

"150 BİN DOLARA KULÜBÜ BATIRMAYA ÇALIŞTIN"

Sinan Kalpakçıoğlu ise "üye olamazsınız zaten" diyerek Hatemi’yi yüklenmesini sürdürdü. Ayrıca mahkeme koridorlarında bazı Galatasaray üyeleri Hatemi’ye "150 bin dolar için koca kulübü batırmaya çalıştın" diye sataştıkları gözlendi.

GALATASARAY'DA KÖRDÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

EROL AKSOY, HATEMİ'NİN YARDIMCISINA SARILDI

Bu arada davaya müdahil olarak katılan kulüp üyesi Erol Aksoy’un da mahkeme sonrasında Kezban Hatemi’nin yardımcısı bayan avukata sarılarak "ne kadar güzelsin" diye taciz ettiği ileri sürüldü.

Avukat Kezban Hatemi mahkemede bulunan güvenlik güçlerine "Bu adamı bırakmayın, davacıyım" diye seslendiği görüldü. Buna karşın yoğun kalabalıkta Erol Aksoy mahkemeyi terketti.

Kadir ÇETİNÇALI/DHA

Haberin Devamı