Futbol Galatasaray Emre Akbaba'nın bonservis taksidini böyle ödeyecek...
Paylaş
Galatasaray Emre Akbaba'nın bonservis taksidini böyle ödeyecek...

NEF’in, değeri yaklaşık 1.5 milyon doları bulan Miami’deki birkaç daireyi, Emre Akbaba transferi için Galatasaray’a verdiği, yönetimin bonservis taksidini ödemek için harıl harıl bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi

Alanyaspor’un yıldızı Emre Akbaba için Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışını, genç oyuncunun çocukluğundan beri tuttuğu takımın formasını giyme hevesi sayesinde kazanan Galatasaray, 4 milyon euroluk bir bonservis anlaşması yapmıştı.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, imza töreninde yaptığı açıklamada, bu paranın bir kısmını, forma sponsoru NEF’in karşılayacağını, hatta tamamının bu şekilde ödenmesini arzu ettiklerini dile getirmişti.

PROTOKOLDE YAZILI ANLAŞMA YOK

Ancak taraflar arasındaki protokolde, yazılı herhangi bir para anlaşması olmadığı ortaya çıktı. En azından 1 milyon euroluk taksidin NEF tarafından ödenmesini bekleyen Sarı-Kırmızılılar, şimdi bu açığı farklı bir formülle kapatmaya hazırlanıyor. NEF firmasının, ABD’deki Florida eyaletine bağlı Miami kentinde, değeri yaklaşık 1.5 milyon doları bulan birkaç daireyi, Emre Akbaba transferi için Galatasaray’a verdiği öğrenildi.

FORMA SPONSORLUĞU 11 MİLYON TL

Sarı-Kırmızılı yöneticilerin şu sıralarda bu daireleri 1 milyon dolar civarında bir para karşılığında satarak elden çıkarmaya çalıştığı iddia ediliyor. Buradan gelecek parayla, Emre Akbaba’nın bonservis taksidini zamanında ödemek isteyen yönetim, forma göğüs sponsorluğu kapsamında da NEF’ten 11 milyon TL tutarında bir ödeme almıştı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ise ‘Turkish Airlines’ sponsorlu formaları kullanıyor.

Haberin Devamı

Yasin Cam / Fanatik