Spor Galatasaray Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta Hangi kanalda?

Galatasaray Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta Hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta Hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray kendi evinde ligin son sırasında bulunan takımı Erzurumspor'u ağırlıyor. Geçen hafta Akhisarspor karşısında ağır bir yenilgi alan sarı kırmızılı kulüp zirveye konuşlanmak için sayircisinin önünde bu maçı mutlaka almak zorunda... Peki, Galatasaray Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta Hangi kanalda?

Galatasaray Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta Hangi kanalda? Sarı kırmızılı kulübe gönül veren taraftarlar, bu sorunun cevabını arıyor. Geçen hafta Ahhisar deplasmanına giden ve 3-0'lık yenilgi ile sahadan ayrılan Aslanlar, üst üste puan kaybı yaşamak istemiyor ve alacağı galibiyetle tekrer zirveye oturmak istiyor. Öte yandan Erzurumspor ise ligin son sıralarından kurtulmak için güçlü rakibi karşısında alacağı puan ya da puanlarla hem moral hem de motivasyon kazanmanın peşinde...

Haberin Devamı

GALATASARAY ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Erzurumspor maçı 28 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak. Maçın hekemi ise henüz açıklanmadı. Karşılaşmayı beIN Spoerts 1 kanalı naklen yayınlayacak.

GALATASRAY HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda ligdeki son karşılaşmada tam süre forma giyen oyuncular, yenilenme antrenmanı kapsamında kendi nabız aralıklarına göre aerob koşu yaptı. Diğer oyuncuların yer aldığı grup ise antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra interval koşular yapıldı. Ana bölümde 2x20 dakika dar alanda oyunsal formda dayanıklılık çalışması üzerinde duruldu. Bu çalışmanın ardından bir kez daha interval koşular gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Selçuk İnan’ın tedavisine devam edildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, BB Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün saat 11.00’de yapacağı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı

BB Erzurumspor'da alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Erzurum ekibinin, teknik direktörlük görevi için Mehmet Özdilek ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Mehmet Altıparmak ile yolların ayrılmasından sonra İHA muhabirine konuşan Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, Mehmet Özdilek ile görüşme halinde olduklarını ve 1-2 gün içerisinde anlaşma sağlamayı beklediklerini ifade etti.

52 yaşındaki Mehmet Özdilek, son olarak geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor'un başında görev yapmıştı.