Spor Galatasaray geçen yıldan iyi

Galatasaray geçen yıldan iyi

Paylaş
Galatasaray geçen yıldan iyi

Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen 9. haftayı 2. sırada kapatan Galatasaray, bu performansıyla geçen sezonu aştı

Geçtiğimiz sezona İspanyol Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetiminde başlayan, ancak 8. haftada alınan 4-2’lik mağlubiyetin ardından göreve Rumen Gheorghe Hagi’yi getiren sarı-kırmızılı ekip, 9 hafta sonunda 4 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1 de beraberlik alıp toplam 13 puan toplayarak ligin 9. sırasında yer almıştı.

Hagi, yönetiminde Fenerbahçe ile deplasmanda alınan beraberlik (0-0) camiaya moral vermiş, ancak sarı-kırmızılılar lider Bursaspor’un 10 puan gerisinde kalmıştı.

Bu sezona teknik direktör Fatih Terim ile başlayan Galatasaray, zaman zaman olumsuz sonuçlar alsa da 9. haftayı ikinci sırada kapatmayı başardı.

Geçtiğimiz sezona göre çok daha iyi performans sergileyen Galatasaray, 5 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, 2 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Toplam 17 puan toplayan sarı-kırmızılılar, averajla da olsa ikincilikte yer almayı bildi.

AVERAJ +6

Geçtiğimiz sezon 9. hafta sonunda 12 gol atıp, kalesinde 12 gol yiyen Galatasaray’ın gol averajı 0 olmuştu.

Bu sezon ise daha fazla gol (15) atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde de daha az (9) gol yiyerek 6 gol averajı yakalamayı başardı.

Haberin Devamı