Spor Galatasaray ile Mancini arasında kriz!

Galatasaray ile Mancini arasında kriz!

Paylaş
Galatasaray ile Mancini arasında kriz!

Galatasaray'ın Gremio kulübünden kadrosuna katmak istediği Alex Telles'in transferinin askıya alınması, İtalyan teknik direktör ile yönetimin arasını açtı

Alex transferi için bizzat referans veren Mancini'de büyük hayal kırıklığı yaşandığı belirtiliyor. Galatasaray yönetimi ile toplantı üzerine toplantı yapan İtalyan teknik adamın, bu krizi çözmek için büyük uğraş verdiği öğrenildi. Alex Telles'in bir başka kulübe satılmasını istemeyen Mancini, bu futbolcunun menajeri Fernando Otto ile yaptığı telefon görüşmesinde tarafların sakin olmasını ve "Bu krizi bizzat ben çözeceğim" dediği ifade edildi.

Galatasaray'ın son dakikada yeni şartlar getirerek sözleşme maddelerini değiştirdiğini ileri süren Gremio Başkanı Fabio Koff'un ise çok kızgın olduğu ve sportif direktörü Riu Costa'ya "Alex'i Galatasaray'a değil İtalya'ya satın" dediği de gelen haberler arasında. Galatasaray'a iki gün süre veren başkan Koff'un bu süre içinde transferin gerçekleşmemesi halinde Alex'i bir başka kulübe satmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, (DHA)

Haberin Devamı