Spor Galatasaray'ın Mircea Lucescu planı

Galatasaray'ın Mircea Lucescu planı

Paylaş
Galatasaray'ın Mircea Lucescu planı

Galatasaray'da bir kez daha gündem Mircea Lucescu... Rumen teknik adamın telefonla birkaç kez görüştüğü Başkan Dursun Özbek'i yüz yüze konuşmak için St Petersburg'a davet ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü

Henüz Zenit'ten ayrılıp ayrılmayacağı belli olmasa da Mircea Lucescu'nun Galatasaray'a gelmesi halinde çok farklı bir planlama düşündüğü belirtiliyor.

İddiaya göre 71 yaşındaki Lucescu, Galatasaray'da teknik direktörlük değil CEO'luk görevini istiyor. Rumen teknik adam Yunanistan'ın Xanthi takımını çalıştıran oğlu Razvan Lucescu ile birlikte göreve gelmeyi planlıyor.

OĞLU HOCA KENDİ CEO


Razvan Galatasaray'ı çalıştırırken, parayı ve transferi Lucescu yönetecek. Tecrübeli hoca, özellikle transferde Shakhtar'a getirdiği sistemi Galatasaray'a uygulayacak.

Lucescu, öncelikle Güney Amerika'dan yıldız adayı futbolcuları transfer edecek. Bu futbolcular tıpkı Shakhtar'da olduğu gibi parlatılacak sonra da astronomik rakamlara Avrupa piyasasına sunulacak. Böylece Aslan, sadece para harcayan değil transferden büyük paralar kazanan bir kulüp olacak.
Tabii tüm bunlar Özbek'in Luce ile yapacağı görüşmenin olumlu geçmesine bağlı.

ÖZBEK'iN BAŞINI DÖNDÜREN RAPOR


Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün Lucescu ile ilgili hazırladığı rapor Dursun Özbek'i çok etkiledi. Raporda, Shakhtar'ın, Lucescu'nun transfer ettiği isimlerden Douglas Costa'yı 30 milyon euro'ya, Fernandinho'yu 40 milyon euro'ya, Mkhitaryan'ı 27.5 milyon euro'ya, Alex'i 50 milyon euro'ya, Chygrinsky'yi 25 milyon euro'ya sattığı belirtildi.

Haberin Devamı