Spor Galatasaray Muriç transferini bitiriyor

Galatasaray Muriç transferini bitiriyor

Paylaş
Galatasaray Muriç transferini bitiriyor

Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe ile girdiği Muriç yarışından galip çıkıyor. Galatasaray Yönetimi’nin, uzun pazarlıklar sonrası Rize ile 4 milyon Euro karşılığında el sıkıştığı, golcü oyuncuya da yıllık 2.2 milyon Euro verileceği öğrenildi

Aslan’a Muriç müjdesi... Rizespor forması giyen sezonun flaş ismi Vedat Muriç, Galatasaray’la el sıkıştı. Fenerbahçe’nin de transferi için büyük çaba harcadığı Kosovalı golcü, uzun süren pazarlıklar sonrası Cim Bom’a hiç olmadığı kadar yaklaştı.

Haberin Devamı

Karadeniz kulübü ilk olarak kapıyı 10 milyon Euro’dan açarken, Galatasaray 3.5 milyon Euro’luk teklif yaptı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Rizespor Yönetimi ile ilişkilerini devreye sokarken, Karadeniz temsilcisi 6 milyon Euro’ya kadar indi. Cim Bom son olarak 4 milyon Euro teklif etti ve Muriç’in de ısrarı sonrası kulüpler el sıkıştı.

ALTERNATİF SANTRAFOR OLACAK

Sarı-Kırmızılılar, bu parayı taksitler halinde ödemeyi planlıyor. 25 yaşındaki futbolcuya da yıllık 1.8 milyon Euro garanti maaş önerildiği, bonuslarla birlikte bu rakamın 2.2 milyon Euro’yu bulacağı öğrenildi. Süper Lig’de sezonu 17 gol 8 asistle tamamlayan Vedat Muriç, 1.94’lük boyuyla, Diagne’nin yerini doldurmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Galatasaray’da teknik ekibin, 3 kulvarda birden mücadele edecek olan takımda Muriç’i alternatif golcü olarak kullanmayı planladığı da gelen haberler arasında. (Fanatik)