Spor Galatasaray Schalke maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Schalke maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray Schalke maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'da son lig maçında alınan beraberliğin ardından gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Grubunda üçüncü sırada yer alan Galatasaray kendi evinde bu sefer Schalke'yi ağırlayacak. Peki, Galatasaray Schalke maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 9. haftası geride kaldı. Bu hafta içi hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi maçları oynanacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray bu hafta Alman ekibi Schalke'yi konuk edecek. Grupta bir galibiyet bir mağlubiyet alan Sarı - Kırmızılı ekip Alman ekibini kendi sahasında eli boş gönderip grupta liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Mücadeleyi kaçırmak istemeyen taraftarlar ise "Galatasaray Schalke maçı ne zaman" diye soruyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY SCHALKE MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Schalke maçı 24 Ekim Çarşamba akşamı saat 22.00'de Türk Telekom Arena'da oynanacak. Karşılaşmda Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien düdük çalacak. UEFA Şampiyonlar ligi ve Avrupa Ligi'ni geçen cuma satın alan beIN SPORTS 1 kanalı mücadeleyi canlı yayınlayacak.

Galatasaray'da eksikler can sıkıyor

Sarı-Kırmızılı takımda kritik Schalke maçı öncesi Serdar Aziz, Fernando, Onyekuru, Feghouli ve Emre Akbaba'nın sakatlıkları bulunuyor.

Schalke'de 4 eksik var

Cedric Teuchert, Steven Skrzybski, Bastian Oczipka ve Benjamin Stambouli'nin sakatlıkları nedeniyle Galatasaray karşısında oynaması zor görünüyor.