Spor Galatasaray Sercan'ın peşinde

Galatasaray Sercan'ın peşinde

Paylaş
Galatasaray Sercan'ın peşinde

Genç futbolcunun kararını vermediği transferi konusunda tüm yetkiyi babasına bırakınca,Galatasaray yönetimi Sercan'ın babasının kapısına dayandı

Önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Galatasaray'da forvet arayışı hız kazandı. Galatasaray Teknik direktörü Fatih terim'in hazırladığı rapora göre bazı isimlerle görüşmeler yapan Sarı-Kırmızılı yönetimin transferle ilgili raporunu hazırladığı bildirildi

Haberin Devamı

. Defansa yapılacak takviye konusunda Dany'yi transfer ederek önemli bir adım atan Galatasaray yönetiminin Diego Milito ve Demba Ba'nın maliyetleri konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. İki futbolcunun da yüksek maliyeti nedeniyle teknik heyet ve yönetimin geri adım attığı, takım içi dengelerinin bozulmaması için pazarlıkların sürdüğü bildirildi.

Galatasaray yönetiminin Fatih Terim'in isteği doğrultusunda listesinde daha bir çok ismin bulunduğu ve Demba Ba ile Diego Milito isimlerinin dışında görüşmelerin yapıldığı belirtildi.

Galatasaray yönetiminin yurtdışında oynayan Türk gençleri ile de görüştüğü ve ilk hedefin Fürth forması giyen Sercan Sararer olduğu öğrenildi. Milli Takımın yurtdışı kampında oynadığı futbolla göz dolduran genç futbolcunun kararını vermediği transferi konusunda tüm yetkiyi babasına bıraktığı bildirildi. Galatasaray yönetimin, Sercan'ın babasının kapısına dayandığı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

MİLLİYET