Spor Galatasaray transfer haberleri... Son durum ne?

Galatasaray transfer haberleri... Son durum ne?

Paylaş
Galatasaray transfer haberleri... Son durum ne?

Transfer döneminin bitmesine artık az bir süre kaldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, takımlarının son transferlerini heyecanla bekliyor. Mbaye Diagne bombasının ardından taraftarlar Galatasaray transfer haberlerini anlık olarak takip etmek istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray son olarak Kasımpaşa'dan Mbaye Diagne'yi kadrosuna kattı. Transfer döneminin sona ermesine çok az bir süre kala taraftarlarda heyecanlı bir bekleyiş söz konusu... Milyonlarca Sarı-Kırmızılı taraftar son gelişmeleri merakla takip ediyor. İşte transferin sona ermesine yakın kulüp hakkındaki detaylar...

Haberin Devamı

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray'a geldiği dönemde sürekli Wesley Sneijder ile karşılaştırılan ve aldığı yüksek ücret konuşulan Younes Belhanda'nın takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Başarılı oyuncunun geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, "Belhanda'nın Galatasaray'daki geleceği sürekli konuşulsa da ben son anda satılması gibi bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum" dedi!

CİM BOM'A YUNAN FORVET

Ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala yeni golcüsünü sabırsızlıkla bekleyen Galatasaray'da Olimpik Marsilya forması giyen Kostas Mitroglou transferine artık bitti gözüyle bakılıyor. Galatasaray'ın KAP açıklaması an meselesi. Tecrübeli futbolcunun İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı

LUYINDAMA'NIN İMZA ATMASI BEKLENİYOR

Galatasaray transfer bombalarını ardı ardına patlatıyor. Sarı-kırmızılı takım Standart Liege forması giyen 1.90 boyundaki Christian Luyindama'yı kadrosuna kattı. 25 yaşındaki futbolcunun kısa süre içindi İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.