Spor Galatasaray transferde gaza bastı

Galatasaray transferde gaza bastı

Paylaş
Galatasaray transferde gaza bastı

Galatasaray'ın, Napoli'nin Uruguaylı yıldızı Walter Gargano ve PSG'nin Brezilyalı golcüsü Nene ile de ilgilendiği bildirildi

İtalyan basınında yer alan haberlerde Inter, Valencia ve Porto'yla da adı anılan 27 yaşındaki futbolcuya son olarak Galatasaray'ın talip olduğu ifade edildi.

Napoli formasıyla geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve İtalya Kupası sevinci yaşayan 27 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 10 milyon Euro istendiği vurgulandı.

5 sezondur Napoli'de forma giyen Gargano'nun, İtalyan kulübüyle Haziran 2015'e dek sözleşmesi bulunuyor.

NENE TRANSFERİNDE SONA GELİNDİ

Öte yandan Galatasaray'ın hedefinde Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Nene var. Brezilyalı oyuncu ile yapılan ön görüşmelerden sonra Fatih Terim'in yardımcısı Taffarel, Nene ile görüşerek, yıldız oyuncuyu Galatasaray'a gelmeye ikna etti.

Nene'nin sarı kırmızılıların teklifine çok olumlu yaklaştığı öğrenilirken, kulübünün bırakması halinde Berzilyalı futbolcu Galatasaray forması giyecek.

Nene ile Fransız kulübünün sözleşmesi ise önümüzdeki sezon sonunda bitecek. Bu yüzden PSG, Nene için çok yüksek bir bonservis bedeli talebinde bulunamıyor.

Galatasaray ile PSG arasındaki pazarlığın 2-3 güne kadar çözümlenmesi ve bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı