Eğitim - Kariyer Galatasaray Üniversitesi yenileniyor

Galatasaray Üniversitesi yenileniyor

Paylaş
Galatasaray Üniversitesi yenileniyor

Galatasaray Üniversitesi, yeni tesisleri ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilerini güzel bir sürpriz ile karşıladı

24 Eylül 2018 Pazartesi günü yeni öğretim yılına başlayan öğrenciler yaz döneminde çok kısa bir sürede tamamlanan yeni tesisi gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haberin Devamı

Eskiye göre oturum kapasitesi iki katına çıkarılan yemekhane ve kafeterya, dekorasyonu ve konforu ile öğrencilerin beğenisi kazandı. Tasarımı ve uygulaması Kizze Design tarafından yapılan kafeteryada, ders saatleri dışında da öğrencilerin sosyal tesis ve etüt olarak kullanabileceği mekân yaratmak amacı güdüldü.

Yine planlaması ve bir kısım uygulaması tamamlanan altyapı çalışmaları ile dersliklerde yapılan yenilemeler sayesinde de yerleşkede hem enerji tasarrufu sağlanması hem de verimliliğin arttırılması hedefleniyor. Alanında önde gelen firmalardan Gülsem Yapı tarafından yürütülen uygulamalar kısa sürelerde kaliteden ödün vermeden tamamlanıyor.

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. E.Ertuğrul Karsak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Feyzioğlu himayesinde yürütülen çalışmalarla öğrencilerin yerleşkedeki yaşam şartlarının iyileştirilmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en başarılı öğrencilerinin tercih ettiği üniversitede daha iyi koşullarda öğrenim görmeyi hak ettiklerine inanan Üniversite yönetimi, öğrenci memnuniyetini ve akademik başarıları daha ileri seviyelere taşımanın çabasını veriyor.