Spor Galatasaray Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Valencia maçı heyecan dolu bir karşılaşma olacak. Sarı kırmızılı kulübe gönül veren taraftarlar, "Galatasaray Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna internette cevap arıyorlar.

Süper Toto Süper Lig'in yeni sezonuna tüm takımlar iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Bu nedenle takımlar art arda hazırlık maçına çıkıyor. Bugün de Galatasaray, İspanya ekibi Valancia ile karşı karşıya gelecek. Valencia maçı Aslanların en ciddi sınavlarından bir olacak. Bu heyecanlı mücadeleyi kaçırmak istemeyen taraftarlar "Galatasaray Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY VALENCİA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Valencia maçı bu akşam saat1 18.30'da İsviçre’nin Fribourg kentinde Stade St. Léonard’da oynanacak. Mücadele Smart Spor kanalından naklen yayınlanacak.

İlk hedef Süper Kupa

Sarı-Kırmızılı ekipte İsviçre kampının Valencia maçıyla tamamlanmasının ardından gözler Süper Kupa’ya çevrilecek. 5 Ağustos’ta Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisarspor’la kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, mutlu sona ulaşıp yeni sezona kupayla başlangıç yapmanın hesapları içinde. Cim Bom’un Süper Lig’deki ilk rakibi ise 10-13 Ağustos haftasında Ankaragücü olacak.

7 Temmuz Cumartesi günü, sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında İsviçre’nin Zürih kentine giden Galatasaray Futbol Takımı, oynadığı ilk hazırlık maçında İsviçre Challenge League temsilcilerinden FC Wil’i 1-0 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

İkinci hazırlık maçında Hollanda Eredivise ekiplerinden PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelen Galatasaray karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı.

Marcelino Garcia Toral yönetiminde geçtiğimiz sezon İspanya La Liga’yı dördüncü sırada tamamlayan rakip Valencia bu sezon kadrosunu Inter’den Kondogbia ve Lyon’dan genç stoper Diakhaby ile güçlendirdi.

Valencia karşılaşmasının ardından yurt dışı kampı sona erecek olan takımımız yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek üzere aynı akşam İstanbul’a dönecek.