Spor Galatasaray'da Arena krizi

Galatasaray'da Arena krizi

Paylaş
Galatasaray'da Arena krizi

Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynama konusunda ısrarcı olması Galatasaray camiasında da derin fikir ayrılıklarını beraberinde getirdi

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamayı düşünmesi ve bu konuda nabız yoklamaya başlaması Galatasaray camiasında da derin fikir ayrılıklarını beraberinde getirdi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in dün yaptığı, "Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da oynayabilir" açıklaması gündemi bir kez daha ısıttı.

Sarı-kırmızılı kulübün Divan Başkanı İrfan Aktar, yöneticileri, başkanı ve taraftarı Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynama isteği karşısında farklı düşüncelere sahip... Sarı-kırmızılıların etkili taraftar gruplarından olan ultrAslan yayımladığı son bildiride, Fatih Terim'in Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynamak istemesi hakkındaki düşüncelerini eleştirirken; Arena'yı sadece Galatasaray'ın kullanabileceğini yineledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Asbaşkanı Refik Arkan, Beşiktaş'tan bu konuda bir teklif gelmediğini ve şayet gelirse bu teklifi değerlendireceklerini dile getirdi.

Aysal ve Arkan'ın 'değerlendirebiliriz' yaklaşımının aksine sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Adnan Öztürk veto etti ve siyah-beyazlı takımın Türk Telekom Arena'da oynamasının mümkün olmadığını ifade etti.

Öztürk, tıpkı sarı-kırmızılı taraftarlar gibi Beşiktaş'a Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yolunu gösterdi. Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da, Türk Telekom Arena konusunda Fatih Terim gibi düşünenler arasında yer alıyor.

Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynamasında bir sakınca olmadığını dile getiren Arkan, "Teklif gelirse yönetimimiz değerlendirecektir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı