Futbol Galatasaray'da Belhanda yolcu
Paylaş
Galatasaray'da Belhanda yolcu

Trabzonspor maçında sorumsuzca bir kırmızı kartla atılan Faslı oyuncunun, ara transferde öncelikle bonservisiyle birlikte gönderilmesi düşünülecek, olmazsa satış opsiyonlu olarak kiralanacak.

Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartla tepkileri üzerine çeken Belhanda devre arasında gönderilecek.

Haberin Devamı

Faslı futbolcunun Trabzonspor maçındaki hareketi ve kırmızı kartı sorumsuz olarak yorumlanırken, Galatasaray, piyasası olan bu oyuncuyu ara transfer döneminde ya kiralayacak ya da satacak. Fransız ekibi Nice’in yaz döneminde kiralama teklifini kabul etmeyen sarı-kırmızılılar, futbolcuyu ancak 10 milyon euro bonservisle satabileceklerini belirtmişlerdi. Belhanda’nın durumu yeniden gözden geçirilirken, yıldız futbolcunun ilk planda satılarak elden çıkarılması, olmazsa satın alma opsiyonu ile kiralanması planlanıyor.

Bu arada Trabzonspor karşılaşmasında Yusuf Yazıcı’ya yaptığı sert faül nedeniyle kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Belhanda’nın cezasının bugün açıklanması bekleniyor. En az iki maç takım arkadaşlarını yalnız bırakacağı ifade edilen sarı-kırmızılı futbolcuya yönetim ayrıca ceza kesecek. PFDK’nın kararı sonrasında Belhanda’ya ağır bir para cezası verilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı