Futbol Galatasaray'da golcü depremi! Anlaşma sağlanamadı
Paylaş
Galatasaray'da golcü depremi! Anlaşma sağlanamadı

Galatasaray'da taraftarların ısrarla beklediği forvet transferinde şoke eden bir gelişme yaşandı

Hürriyet'in haberine göre; Pazar gecesi Dubai'ye giden Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, Pato ve Alan Carvalho transferini yüksek, astronomik maliyetleri nedeniyle bitiremedi.

Haberin Devamı

Alan Carvalho, Galatasaray'a gelmek istese de aradaki menajerlerin talepleri, Çin'de 10 milyon dolar kazanan Pato'nun ise bu ücrette ısrar etmesi üzerine iki Brezilyalının transferi de gerçekleşmedi.

Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar bu gelişme üzerine Dubai'den ayrıldılar ve öğlen saatlerinde İstanbul'a geldiler. Albayrak yaptığı açıklamada," Alan'ın kendisine de kulübüne de çok teşekkür ediyorum. Her şey yolunda gidiyordu. Birden bire "transferler yattı" diye haberler çıktı. Bekleyip göreceğiz, arkadaşlar. Pato'ya gelince... Kulübüne teşekkür ediyorum. Bizi ağırladılar. Futbolcu ile kulübü ile görüştük. Kendi kulübü ile arasındakini halletmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Benim hastam var o yüzden Türkiye'ye döndüm. Galatasaray transfer yapacaktır. 10 futbolcu ile diyalog halindeyiz. Bu oyunculardan 2-3 tanesini renklerimize bağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'da forvet transferlerinden gelen kötü haberlerin ardından resmi siteden bir açıklama yayınlandı.

İşte Galatasaray'dan yapılan o açıklama:

Değerli Galatasaray Camiası,

Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.

Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.

Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.

Camiamıza saygıyla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü