Spor Galatasaray'da hesaplaşma kongresi

Galatasaray'da hesaplaşma kongresi

Paylaş
Galatasaray'da hesaplaşma kongresi

Galatasaray'da yeni yönetimin ağır eleştirilerine ve suçlamalarına hedef olan eski başkan Ünal Aysal, cumartesi günü yapılacak mali genel kurula katılma kararı aldı. Aysal'ın, daha önce ibra edilmiş tüm hesapları yanında götürerek, suçlamalara tek tek yanıt vereceği belirtildi

Fanatik Gazetesi'nden Serdar Dinçbaylı'nın haberine göre; Galatasaray'da gündem sıcak, her yeni gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son haber Ünal Aysal cephesinden. Başkanlık koltuğundan kalktığı günden bu yana hedef adam haline gelen Cimbom'un patronu çok sürpriz bir karar aldı. Aysal, cumartesi günü yapılacak olağanüstü mali genel kurula katılma kararı aldı.

Kulübün idaresini devrettiği günden bu yana, "Kaçtı, borçlandırdı, kulübün geleceğini tehlikeye attı" türünden eleştirilere hedef olan Aysal'ın, mali genel kurulda küçük çaplı bir gövde gösterisi yapmakta kararlı olduğu konuşuluyor. Aysal'ın, daha önce ibra edilmiş tüm hesapları yanında götürerek, "İşte hesap ortada. Aldığım dönemdeki borç belli. Bıraktığım dönemdeki borç belli" diyerek kendisine muhalif isimlere sert yanıt vereceği ve rakamlarla konuşacağı bildiriliyor.

'HODRİ MEYDAN' DEMİŞLERDİ

Bilindiği üzere Başkan Ünal Aysal, yarın bir basın toplantısı düzenleyerek eleştirildiği konularla ilgili bilgi verme kararı almıştı. Ancak camianın ileri gelenleri, "Mali genel kurul öncesi açıklama yapma. Genel kurul keyifsiz geçer" talebinde bulununca, basın toplantısını ilerleyen bir tarihte düzenlemeye karar vermişti. Ünal Aysal böylece eski yöneticilerin, "Hodri meydan! Genel kurula gelsin" çağrısına da kayıtsız kalmamış oldu.

Haberin Devamı