Spor Galatasaray'da ilk ayrılık!

Galatasaray'da ilk ayrılık!

Paylaş
Galatasaray'da ilk ayrılık!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Alba Torrens, gelecek sezon takımda olmayacağını açıkladı

Torrens, bu sezon FIBA Kadınlar Avrupa Ligi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Gerçekten çok mutluyum. Çok zorlu ve güzel bir sezon geçirdik. Bütün sezon boyunca çok çalıştık ve büyük emek harcadık. Sonunda bunun karşılığını 3 kupa kazanarak aldık. Bu nedenle çok mutlu ve gururluyuz" dedi.

İspanyol basketbolcu, Türk basketbolunun üst düzeyde olduğunu anlatarak şunları kaydetti:

"Türkiye basketbolu gerçekten çok üst düzeyde. Bunu hem milli takım hem de kulüp takımlarının kazandığı başarılarla görüyoruz. Bir çok Türk takımı Avrupa kupalarında mücadele ediyor ve başarılı oluyorlar. Çok iyi oyuncular bu ligde mücadele ediyor. Türk takımları son yıllarda Avrupa Ligi’nde sürekli Sekizli Final’e kalıyor. Son olarak da Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe ve Kayseri KASKİ Avrupa Ligi’ndeki başarılarıyla bunu kanıtladılar."

"Önümüzdeki sezon burada olmayacağım"


Alba Torrens, Galatasaray Odeabank’ta çok güzel 3 sezon geçirdiğini ancak yeni sezonda sarı-kırmızılı takım ile devam etmeyeceğini açıkladı.

Galatasaray Odeabank’ta büyük başarılar kazandığını anlatan İspanyol oyuncu, "Bu forma altında çok güzel 3 sezon geçirdim. Burada geçirdiğim zaman bana çok şey kattı. Bu sezonu 3 kupayla bitirmek benim için çok büyük bir başarı. Ancak önümüzdeki sezon burada olmayacağım. Gideceğim takımı şimdi söylemem doğru olmaz. Ben desteklerinden ve sevgilerinden dolayı Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı