Spor Galatasaray'da karar verildi

Galatasaray'da karar verildi

Paylaş
Galatasaray'da karar verildi

Hasan Şaş ise antrenmanı izleyen medya mensupları ile sohbet etti ve önemli açıklamalarda bulundu

Hasan Şaş yaptığı açıklama ile özellikle ön libero transferine açıklık getirdi. "Hocamızla birlikte kararımızı verdik. Ön liberoda kararımız Melo. Wellington ile Melo arasında düşündük.

Haberin Devamı

Melo'nun iki yılda takıma uyumu, performansı, ülkeyi ve ligi tanıyor olması kararımızda Melo'nun transferi için etkili oldu. Bu transferin tamamlanmasını bekliyoruz. Bu arada Obi Mikel ve Kevin Boateng ile hiç ilgilenmedik. Hiç transferi gündeme gelmedi. Bu konuda çıkan haberler spekülasyon."

"ALİ ADNAN'I DÜŞÜNÜYORUZ"

U20 Dünya Şampiyonası'nda Irak Milli Takımı forması altında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ali Adnan'ı genç takım için düşündüklerini ve bir teklif sunduklarını ifade eden Şaş, "Görüşmelerimiz oldu ancak transfer için uçuk rakamlar istiyorlar" dedi.

Ali Adnan'ın yanı sıra Portekizli genç yetenek Bruma ile de yakından ilgilendiklerini dile getiren Şaş, Bruma için bir teklif sunduklarını ve yanıt beklediklerini vurguladı.

Haberin Devamı

"SNEIJDER'DEN ÇOK MEMNUNUZ"

Hasan Şaş kampın gerçek anlamda mükemmel geçtiğini ve planlayıp istedikleri her şeyin gerçekleştiğini belirtti ve oyuncuların kamp performansı ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Kampta planladığımız he rşey yolunda gitti. Oyuncuların çalışma arzu ve temposundan çok memnunuz. Performans seviyesi yüzde 75'in üzerinde. Özellikle Sneijder'in çalışma isteği ve temposundan çok memnunuz. Geçen yıldan çok farklı. Maç eksiği vardı ve son 4 yılda az maç oynadı. Bu başlangıcı çok iyi.

" CEYHUN GÜLSELAM PERFORMANS OLARAK BİRİNCİ "

Performans değeri olarak en önde olan oyuncumuz Ceyhun Gülselam. Ceyhun geçen sene iyi maçlar çıkardı. Bu sene faydalı olmasını umuyoruz.

AYDIN BİZİM HALA EVLADIMIZ

İç transferde henüz imza atmayan Aydın Yılmaz için bütün kapıların kapanmadığına vurgu yapan Hasan Şaş bu konuda ise şöyle konuştu. "Aydın yuvadan yetişmiş bir kardeşimiz, evladımız. Benimle bile birlikte oynadı.

Bana gore iyi bir teklif yaptık. Kabul etmedi. Kapımız ona kapalı değil ama bu konuda hocamızla konuşması gerek ve kararı hocamız verecek."

KAMPA GETİRİLMEYENLER KİRALIK VERİLECEK

Hasan Şaş, İngiltere kampına getirilmeyen Culio, Aydın Yılmaz, Sercan Yıldırım ve Furkan'ın kiraya verileceğini de şu sözlerle açıkladı; "Bu oyuncuları ikinci etap kampımız Slovenya'ya da götürmeyeceğiz. Kiralık gitmelerini istiyoruz ve oradaki performanslarına göre karar vereceğiz. Ceyhun Gülselam geçen yıl Kayseri'de 17 maç oynadı ve şansını iyi kullandı."

Haberin Devamı

"KENARDAKİ YABANCIYI ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE NASIL HAZIRLAYACAĞIZ?"

Bir soru üzerine TFF'nin 6+0+4 kuralına değinen Hasan Şaş bu konuda ise şu yorumu yaptı; "Lig Ağustos'ta başlayacak. Kenarda kalan oyuncuyu Şampiyonlar Ligi'nde oynatacağız ama ligde oynayamayan oyuncu o zaman nasıl hazır olacak? Ligde değişmeli oynatsak takımın ritmi, uyumu etkilenebilir. Bu uygulamanın çok sakıncaları var. İleride çok sıkıntılarını çekeceğiz."

DHA