Spor Galatasaray'da operasyon

Galatasaray'da operasyon

Paylaş
Galatasaray'da operasyon

Frank Rijkaard, Ankaragücü maçında kadroyu değiştirecek. Orta alanda Mehmet Topal ve Ayhan'ın yerine Barış ve Mustafa Sarp oynayacak. Milan Baros ikinci yarı forma giyecek

Geçen hafta Eskişehir’de alınan 2-1’lik şok yenilginin ardından futbolcularını sert bir şekilde uyaran Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, bugün Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak olan Ankaragücü maçında bir dizi değişikliğe gidecek.

Hollandalı çalıştırıcı ilk etapta Mehmet Topal ve Ayhan’ı kulübeye çekerken, onların yerine Barış ve Mustafa Sarp’a şans tanıyacak. Cezalı olan kaptan Arda Turan’ın yokluğunda Giovani Dos Santos görev yapacak.

Forvette ise uzun bir sakatlık döneminin ardından düzelen Milan Baros ikinci yarıda 30 dakika dahi olsa forma giyecek. Bundan sonra puan kaybı istemediğini kaydeden Rijkaard, “Her şey bizim elimizde. Kalan 10 maçımızı galip bitirirsek rakiplerimizin ne yaptığına bakmadan mutlu sona ulaşırız.

Laubali oynayan, sahada koşmayan, sorumluluklarının farkında olmayan kim olursa olsun bundan sonra affetmem. Bu isimler bizimle beraber olamazlar. Şampiyon olmak zorundayız. Bunun için de her şeyi yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Yasin CAM

Haberin Devamı