Spor Galatasaray'da operasyon başlıyor

Galatasaray'da operasyon başlıyor

Paylaş
Galatasaray'da operasyon başlıyor

İstanbul B.B. maçındaki kötü futbolun ardından Fatih Terim kadroda operasyona hazırlanıyor. Hücumda üretkenliği artırmak isteyen İmparator, Samsunspor karşısında sol kanadı Riera'ya emanet edecek. Sercan'ın da 11'de sahaya çıkması muhtemel

Büyük hayal kırıklığı yaşatan İstanbul B.B. maçının ardından camianın ve taraftarların beklentisi, kadroda değişikliğe gidilmesiydi. Fatih Terim, oyuncularına ilk ultimatomu, pazartesi günkü izni iptal ederek verdi. Tecrübeli teknik adamın sıradaki hamlesi, kadroda revizyona gitmek olacak.

Haberin Devamı

Fatih Terim, İstanbul B.B. karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, hücumda üretken olamadıklarına dikkat çekmişti. İmparator, ilk olarak bu sorunu çözmeyi planlıyor. Arsenal’de sağ bek oynarken, İ.B.B. karşılaşmasında sol açıkta görev verilen Eboue’nin yerine Albert Riera forma giyecek. Fatih Terim, İspanyol oyuncuyla sol kanadı daha işlevsel hale getirmeyi planlıyor. Ancak Terim’in asıl sürprizi sağ kanatta yapması bekleniyor. Kazım’ın hazırlık maçlarındaki vasat performansını, ligin ilk haftasında da sürdürmesi nedeniyle milli futbolcu yedeğe çekilebilir. Onun yerine ise, İ.B.B. karşısında görev aldığı kısa sürede hücuma hareketlilik getiren Sercan Yıldırım oynayabilir.

Fatih Terim’in, savunmada da değişikliğe giderek Samsunspor önünde Servet ve Ujfalusi’yi göbekte, Eboue’yi ise sağ bekte görevlendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fanatik