Spor Galatasaray'da seçim rüzgarı!

Galatasaray'da seçim rüzgarı!

Paylaş
Galatasaray'da seçim rüzgarı!

Olağanüstü genel kurula hazırlanan Galatasaray'da gözler başkan Ünal Aysal'a çevrildi. Aysal'ın yeni listesi merak edilirken, Adnan Öztürk'ün aday olabileceği konuşuluyor

Başkan Ünal Aysal'ın erken seçim kararı sonrasında kongre rüzgarları esen Galatasaray'da, bu hafta önemli gelişmeler yaşanabilir.

Haziran ayının 3.haftasında yapılacak olağanüstü seçimli Genel Kurul'da Aysal'ın nasıl bir listeyle genel kurul üyelerinin karşısına çıkacağı merak edilirken, diğer yandan camiada başka aday olup olmayacağı konuşuluyor.

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın durumu henüz netleşmese de bu iki önemli yöneticinin yeniden görev alma ihtimali düşük gözükürken, Aysal'ın listesinde eski başkanlardan Alp Yalman, Haldun Üstünel ve Hakan Üstünberk'in yer alacağı konuşuluyor. Aysal listesini bu hafta açıklayacak.

Yeni oluşumda olmamasına kesin gözüyle bakılan bir diğer isim de Adnan Öztürk... Aysal'ın ekibinde yer almadan bir önceki seçimde Adnan Polat'ın karşısına çıkan ve rekor oy almasına karşın başkanlığı Polat'a kaptıran Öztürk'ün, bu defa Aysal'ın karşısına çıkabileceği konuşuluyor. Öztürk bu konudaki kararını 1-2 gün içerisinde verecek.

Yönetim kanadında bu gelişmeler yaşanırken, elde edilen 2 lig şampiyonluğunun ardından bu noktaya gelinmesi teknik direktör Fatih Terim'i de huzursuz etti. Dinlenmek için gittiği Bodrum'dan dönen deneyimli teknik adamın, bu hafta başkan Aysal'la bir araya gelmesi ve sağlıklı bir çalışma ortamı konusunda fikir alışverişi yapması bekleniyor.

Haberin Devamı