Spor Galatasaray'da şok istifa ve ret!

Galatasaray'da şok istifa ve ret!

Paylaş
Galatasaray'da şok istifa ve ret!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, istifa etti. Ancak başkan Ünal Aysal'ın bu istifayı kabul etmediği iddia edildi

Galatasaray'da Chelsea ve Kayserispor yenilgilerinin artçı sarsıntısı devam etti. Chelsea yenilgisi sonrasında Galatasaray'ın iki yöneticisi Adnan Nas ile Mehmet Cibara arasında küfürleşmeye kadar varan tartışma deprem etkisi yaratmıştı. Ancak Aysal, Cibara ile Şükrü Ergün'ü Florya'nın sorumlusu olarak ilan etmişti. Başkan ayrıca ilk kez bugün Florya'da yönetim toplantısı düzenlemiş ve bu ikilinin yeni görevlerini deklare etmeye hazırlanmıştı. Ancak bugünkü yönetim kurulu toplantısına da katılmayan Cibara'nın "Ya Adnan Nas ya da ben" diyerek istifa ettiği öğrenildi.

Galatasaraylı yöneticilerin yemeğinde de hazır bulunmayan Mehmet Cibara'nın mektupla yolladığı istifasına bazı yöneticiler şerh koydu. Bunun üzerine bu istifanın çarşamba günkü yönetim toıplantısında ele alınması kararlaştırıldı.

Ancak başkan Ünal Aysal'ın bizzat devreye girdiği ve ikna ettiği Mehmet Cibara'nın istifasını geri aldığı iddia edildi. Aynı zamanda Galatasaray'ın resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

"Bugün bazı medya organlarında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sayın Mehmet Cibara hakkında bir takım haberler ve iddialar yer almıştır. Sayın Mehmet Cibara, basında kendisini suçlayıcı bazı yazıların çıkması üzerine Başkanımızın elini rahatlatmak adına bir istifa mektubu yazmıştır. Ancak bu talep, Sayın Ünal Aysal tarafından kabul edilmeyerek işleme konulmamıştır. Sayın Mehmet Cibara, Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam etmektedir."

Haberin Devamı