Spor Galatasaray'da teknik adam belli oluyor

Galatasaray'da teknik adam belli oluyor

Paylaş
Galatasaray'da teknik adam belli oluyor

İtalyan teknik adam ile buluşan Bülent Tulun, iki tarafın da şartlarını konuşmuş ardından Matteo ile de bir görüşme yapmıştı

Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarına başlayan Galatasaray, önceliğini Mancini'ye vermişti. İtalyan teknik adam ile buluşan Bülent Tulun, iki tarafın da şartlarını konuşmuş ardından Matteo ile de bir görüşme yapmıştı.

Haberin Devamı

Alper Aslan'ın edindiği bilgiye göre, yaklaşık üç gündür İtalya'da Mancini ile temaslarda bulunan Bülent Tulun, tecrübeli teknik adamın fiyat inadını kırdı. Görüşmelere kendisine 7, ekibine yılda 2 milyon Euro isteyerek başlayan Mancini, daha sonra indirime gitti. Fiyat kıran Mancini'nin son teklifi ise kendisine 6 ekibine 1 milyon Euro oldu.

Çeşitli bonus taleplerini de geri çeken Mancini, Galatasaray yönetimine son sevabını verdi. Şartlarını sunan Mancini, yarısı peşin 6 milyon Euro'dan aşağıya inmeyeceğini de belirtti. Mancini'den bu yanıtı alan Galatasaray yönetimi ise Matteo ile de son bir görüşme yapacak. Ardından yönetim kurulunda tartışılacak olan isimlerden birine karar verilecek.

Başkan Ünal Aysal'ın Mancini önceliğini hep masada tuttuğu ardından Matteo ve Advocaat geldiğini yönetim kurulunda dün akşam paylaştı. Dün yaşanan bu gelişmelerin üzerine bugün oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki şok puan kaybı Aysal ve ekibini zor durumda bırakırken, sarı kırmızılı yönetimin bu puan kaybının izlerini silmek ve Juventus karşılaşmasına bir an önce hazırlanmak için Mancini'nin şartlarına evet dediği ve İtalyan hocanın büyük olasılıkla yarın açıklanacağı öğrenildi.

Haberin Devamı