Spor Galatasaray'ın bilet krizinde son durum

Galatasaray'ın bilet krizinde son durum

Paylaş
Galatasaray'ın bilet krizinde son durum

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında 5 Kasım tarihinde Parken Stadyumu'nda Galatasaray ile karşılaşacak FC Kopenhag takımı yöneticileri, Türklerin iptal edilen biletlerini taraftarlara geri iade kararı aldı

FC Kopenhag kulübü, bazı hukuk baroları ve avukatların, aldıkları talepler üzerine kulüp yöneticileri hakkında polise suç duyurusunda bulunması ve Eşitlik Kurulu'nda dava açılmasının ardından geri adım attı ve biletlerin iade edileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

FC Kopenhag taraftarlarının bulunduğu tribünlerden internet üzerinden bilet alan Türkler, biletlerini geri almaya başladıklarını bildirdiler. FC Kopenhag kulübünden yapılan açıklamada, kuralardan sonra bilet satışında aşırı yoğunluk nedeniyle güvenlik endişesi yaşandığı ve biletlerin bu nedenle iptal edildiği bildirilerek, "Biz göçmen asıllı taraftarların FC Kopenhag taraftarları ile aynı tribünde oturmaları durumunda güvenlik sorunu yaşanabilir diye düşündüğümüz için 2 bin bileti iptal etmiştik.

Ama şimdi sorun çözüldü ve biletler iade edilmeye başlandı" denildi. Biletlerin iade edilmesine rağmen, Eşitlik Kurulu'nun kulüp yöneticileri hakkında ayrımcılık yaptıkları gerekçesiyle başlattığı davanın devam edeceği bildirildi.

Haberin Devamı