Spor Galatasaray'ın gözü UEFA'da

Galatasaray'ın gözü UEFA'da

Paylaş
Galatasaray'ın gözü UEFA'da

Sarı-kırmızılı kulüp, UEFA Finansal Fair Play Komitesi'nin 15 Ağustos Cumartesi günü yapacağı değerlendirme toplantısından çıkacak sonucu bekliyor. UEFA tarafından, mali durumunu düzeltmesi için verilen 2 yıllık süreyi 2016 yılında dolduracak "Cim Bom", ek süre talep edecek.

Galatasaray Kulübü, UEFA Finansal Fair Play Komitesi’nin 15 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceği değerlendirme toplantısından çıkacak sonucu bekliyor. İki yıl önce komite tarafından denetlenen ve mali durumun istenilen seviyelere çekilmesi için 2 yıl süre verilen sarı-kırmızılı kulüp, mevcut raporlarının inceleneceği toplantıdan çıkacak sonuca göre hareket edecek.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre rutin bir değerlendirme olarak nitelendirilen toplantının ardından, UEFA’dan randevu talep edilecek. Mali durumunu düzeltmesi için verilen 2 yıllık süreyi sezon sonunda dolduracak olan "Cim Bom", Avrupa kupalarına katılım için mecburi olan UEFA Lisansı almakta sıkıntı yaşamamak için 2 yıl daha ek süre talebinde bulunacak.

Mali raporlar yüz güldürdü

Galatasaray’ın UEFA Finansal Fair Play Komitesi’ne sunacağı son mali raporlarda, önemli iyileşmelere dikkat çekildiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri, raporlardaki durumun, UEFA Finansal Fair Play kriterlerini ve istenen iyileştirmeleri karşıladığını kaydettiler. Kulüpte, UEFA Finansal Fair Play Komitesi toplantısının olumlu geçeceği ve sonrasında talep edilecek randevuda da istenen ek sürenin rahat bir şekilde alınacağı görüşü hakim.

AA

Haberin Devamı