Yaşam Galaxy Note 3 Neo için Android Lollipop güncellemesi görüldü!

Galaxy Note 3 Neo için Android Lollipop güncellemesi görüldü!

Paylaş
Galaxy Note 3 Neo için Android Lollipop güncellemesi görüldü!

Samsung Galaxy Note 3'ün özelliklerinin kırpılmış bir versiyonu olan Note 3 Neo için Android 5

2014 yılının başlarında duyurulan Samsung Galaxy Note 3 Neo modeli, ülkemizde oldukça popüler olmuş ve geniş bir kitle tarafından satın alınmıştı. Cihaz, Galaxy Note 3 modelinin bir yan versiyonu olarak karşımıza çıkmıştı. Boyut ve teknik özellikler konusunda Note 3 kadar performans olmayan model, halen günlük ihtiyaçların üstesinden gelebilecek özelliklere sahip. Eğer bu telefonu kullanıyor veya hala satın almayı düşünüyorsanız (hala aktif olarak satışta) size müjdeli bir haberimiz var.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Note 3 Neo modeli kutusundan Android 4.3 Jelly Bean sürümüyle çıkıyor. Telefon için zaten daha önce Android 4.4 KitKat sürümü dağıtılmıştı. Şimdi ise Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi görüldü. Yani Galaxy Note 3 Neo SM-N7500, Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi alacak.

Telefon hakkındaki güncelleme ümitleri kesilmişken Samsung kullanıcıları son bir kez sevindirdi. Söz konusu güncelleme Rusya’da ortaya çıktı. Rusya’da satılan Note 3 Neo sürümü ülkemizdekiyle birebir aynı ve iki model de SM-N7500 olarak geçiyor. Dolayısıyla bu güncelleme ülkemizde de dağıtılacaktır. Eğer cihazınıza Odin ile ROM kurmayı biliyorsanız, Rusya’da yayınlanan sürümü indirerek kurmanız mümkün.

Apple OLED ekran için JDI ile anlaşabilir!