Yaşam Galaxy Note 5 erken tanıtılacak!

Galaxy Note 5 erken tanıtılacak!

Paylaş
Galaxy Note 5 erken tanıtılacak!

Dünyanın en büyük telefon üreticisi Samsung için geçtiğimiz yıl pek iyi geçmedi

Özellikle Galaxy S5’in malzeme kalitesi ile oldukça eleştirilen Güney Koreli teknoloji devi; Galaxy Note 4 ve Galaxy Alpha ile işlerin değişeceği sinyallerini vermişti. Bu yıl yapılan Dünya Mobil Kongresi 2015’te Samsung yeni nesil telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’i gözler önüne serdi. Her zaman malzeme kalitesiyle eleştirilen Samsung bu kez malzeme kalitesi ile rakiplerinden tamamen farklılaşmayı başardı. Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile deri görünümlü plastikten kendini kurtardı ve telefonlarının hem önünde hemde arkasında Gorilla Glass 4 cam kullanarak malzeme kalitesi savaşlarında bambaşka bir cephe açmayı başardı.

Haberin Devamı

Galaxy Note 5 erken tanıtılacak

Samsung’un Eylül ayında yeni nesil Galaxy Note 5’i tanıtması bekleniyordu. Bekleniyordu diyoruz lakin gelen haberler Samsung’un elini biraz daha çabuk tutacağını gösteriyor. Samsung, iPhone 6S Plus’ın tüm dünyada satışa başlamadan önce piyasada kendine yer bulmak isteyen ve bu konuda da oldukça doğru bir strateji ortaya koyan Samsung, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Galaxy Note 4’ün iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın satışlarından olumsuz etkilenmesinden dolayı “erken kalkan yol alır” mantığını benimsiyor.

Galaxy Note 5 erken tanıtılacak

Galaxy Note 5’in erken tanıtılması iPhone 6S Plus’ın rüzgarını kesecek mi bilemiyoruz ama Apple’ın yeni nesil telefonları ile tüm zamanların en büyük satış rekorunu kıracağını düşünüyoruz çünkü hiçbir zaman iki iPhone arasındaki fark bu kadar fazla olmamıştı…

Haberin Devamı

Galaxy Note 5’in tasarım çalışmalarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Galaxy Note 5 erken tanıtılacak