Bilim - Teknoloji Galaxy S10’da beklenen özellik Galaxy P30’da olacak!
Paylaş
Galaxy S10’da beklenen özellik Galaxy P30’da olacak!

Güney Koreli şirket, yepyeni iki akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan Galaxy P30 ailesi, Samsung’un ilk kez kullanacağı bir özelliğe sahip olacak.

Samsung, S ailesinin 10. nesli olan Galaxy S10 için çalışmalarına başladı. Özellikle serinin 10. yılı olması nedeniyle beklentiler hayli yüksek. Güney Koreli şirketin telefonda, “ilk” niteliği taşıyan pek özelliğe yer vermesi bekleniyor. Ancak beklenen özellikler birer birer başka telefonlarda yerini alacakmış gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

İlk olarak Samsung’un ilk 3 arka kameralı telefonunun S10 olması bekleniyordu. Ancak yeni A7, bu unvanı önceden kaptı. Şimdi ise başka bir detayı P30 ailesi kapacak.

Basına sızdırılan son bilgilere göre, Galaxy P30 ve P30+, ekrana gömülü parmak izi okuyucusunu taşıyan ilk Samsung telefon olacak. Bildiğiniz gibi uzun süredir beklenen bu özelliğin ilk kez Galaxy S10‘da yer alması bekleniyordu.

Sammobile’a göre Güney Koreli şirket P30 serisinde nispeten daha ucuz bir ultrasonik sensöre yer verecek. S10‘da kullanılacak olan okuyucu daha kaliteli ve daha pahalı bir versiyon olacak. Belki de Samsung bu özelliği amiral gemisine koymadan önce başka bir modelde denemek istiyordur. Ayrıca P30 ailesinde LCD ekranın kullanılacağı da bilinenler arasında.

Haberin Devamı

Samsung’un yeni akıllı telefonları 11 Ekim‘de kullanıcı karşısına çıkaracağı düşünülüyor.

En iyi Cosplay çalışmaları!