Bilim - Teknoloji Galaxy S4'ten görüntü ve 2 video sızdı!
Paylaş
Galaxy S4'ten görüntü ve 2 video sızdı!

Sızan bu görüntü ve videolarda göreceğiniz cep Galaxy S4'ün ta kendisi olabilir!

Galaxy S4'ün bu gece Türkiye saati ile 02:00'da York'ta başlayacak tanıtımında gerçekten sürpriz bir cihazla karşılaşıp karşılaşmayacağımız merak konusu. Çünkü sızıntılar doğru ise, en "sızıntılı" Galaxy tanıtımlarından birine doğru yaklaşıyoruz. Şimdi ise Galaxy S4'e ait olduğu söylenen yeni bir görüntü (yukarıda) ve iki video ile karşınızdayız.

Haberin Devamı

Çince web sitesi it168'in yayınladığı görüntülerde Galaxy S3'e oldukça benzer bir cihaz görünüyor. Galaxy S4 gerçekten de bu telefon ise, "S3'e çok benzeyeceği" iddialarının gerçeğe dönüştüğünü söyleyebiliriz. Cihazın arka kapağı ise şu anki Galaxy'lerden farklı olarak dokulu bir plastiğe sahip.

Siteye göre cihazın özellikleri arasında Exynos 5 Octa 5410 işlemci (1.8GHz dört çekirdekli Cortex-A15 işlemci ve 1.2GHz dört çekirdekli Cortex-A7), PowerVR SGX544MP3 grafik işlemci. 4.99 inç Super AMOLED 1080p ekran, 16GB'lık depolama alanı ve microSD slotu var. Cihazın kullandığı pilin gücü ise 2.600 mAh.

Floating Touch ve SmartPause'u gösteren yeni videolar, haberimizin bir sonraki sayfasında!


SmartPause ve Floating Touch'tan videolar! İzleyin

Sızan görüntüye ek olarak ortaya çıkan videolarda ise Galaxy S4'ün "Floating Touch" ve "SmartPause" işlevleri açıkça gösteriliyor. Videolarda S4'ün yeni kilit ekranı ve web'de gezinme deneyimi de anlatılıyor.

Haberin Devamı

Floating touch, isminden de tahmin edebileceğiniz gibi parmağınızı ekrana değdirmeden ekrandaki öğeler hakkında bilgi alabilmenize izni veriyor (fareyi ekranda tıklamadan dolaştırmak gibi). Floating touch'tan sızan videoyu buraya tıklayarak izleyebiliriniz.

Web gezintisinde ise Sa hareketleri eklediği gözleniyor. Videoda sayfayı kaydırmak için elin nasıl kullanıldığı gösteriliyor.

SmartPause ise Sa işlevinden faydalanarak bir videoyu izlemeyi bırakıp, başka bir yere baktığınızda, videoyu otomatik olarak duraklatıyor.

Yeni kilit açma ekranı ise yeni bir efektle beraber geliyor ve yine parmağınızı kaydırarak açılıyor.

Kaynak: CHIP Online