Bilim - Teknoloji Galaxy S6'da silmek serbest!
Paylaş
Galaxy S6'da silmek serbest!

Samsung'un yeni amiral gemilerini "çok hafif" bir hale getirmenin mümkün olduğu ortaya çıktı!

Sa>S6 Edge'de daha hafif bir TouchWiz arayüzüne yer vereceği, cihazlar tanıtılmadan önce söylenmekteydi. Gerçekten de cihazlar, birçok Samsung uygulamasını ön-yüklü olarak sunmak yerine, indirme tercihini size bırakıyor.

Bununla birlikte Samsung'un yeni amiral gemileri, bazı ön-yüklü uygulamalarla geliyor. Bunlar arasında Samsung'un bazı uygulamaları, birçok Google uygulaması ve bir dizi Microsoft uygulaması var. XDA'da yapılan keşifler ise bu ön-yüklü uygulamaların bazılarının kaldırılabildiğini gösterdi.

XDA forumlarında yayınlanan ekran görüntülerine göre Microsoft uygulamaları olan OneNote, OneDrive ve Skype, Galaxy S6 ve S6 Edge'den sorunsuzca kaldırılabiliyor. Bunun yanında S Voice ve S Health'ü bile kaldırmaya izin veriliyor. Google'ın ön-yüklü uygulamalarından Gmail, Google+, Google Play Music, Play Movies, Play Games, Drive ve fazlası, kaldırılabilen uygulamalar arasında.

Bu uygulamaları kaldırmak, elbette onları tekrar yükleyemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Microsoft ve Google'ın uygulamaları Google Play'den yüklenebilirken, Sa >CHIP Online

Haberin Devamı