Yaşam Galaxy S7'nin en sevilen özelliği: Daima Açık Ekran

Galaxy S7'nin en sevilen özelliği: Daima Açık Ekran

Paylaş
Galaxy S7'nin en sevilen özelliği: Daima Açık Ekran

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde duyurulan Daima Açık Ekran (DAE) yani Always-On ekran özelliği en sevilen özellik oldu

Galaxy S7 Daima Açık Ekran (DAE)

Haberin Devamı

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde olan Daima Açık Ekran özelliği, cihazın ekranında sürekli olarak bazı bilgilerin görüntülenmesini sağlıyor. Bu sayede ufak bir bildirim için cihazın ekranını tamamen açmanıza gerek kalmıyor. AMOLED ekranın en önemli avantajlarından biri olan bu özellik, LG G5 modelinde de kullanılıyor.

Örneğin saate bakmak istediğinizde ekranı tamamen açmanız gerekmiyor. Bir bildirim aldığınızda, pil durumunu kontrol etmek istediğiniz yapmanız tek şey ekrana bakmak. Samsung bu sayede pil tasarrufu sağlandığını ve pratiklik kazanıldığını iddia ediyor.

PhoneArena isimli site tarafından yapılan bir ankette kullanıcılara Galaxy S7’nin en sevilen özellikleri soruldu. Hareketli Panorama, yeni Edge ekranı, yeni hızlı arama özellikleri gibi önemli detayları içeren ankette kullanıcıların büyük bir bölümü Daima Açık Ekranı tercih etti. Katılımcıların %40’u bu özelliğin diğerlerinden daha işlevsel olduğu konusunda hemfikir oldu.

Haberin Devamı

İkinci sıradaki özellik ise sadece Galaxy S7 Edge modelini ilgilendiriyor. Çünkü ikinci en beğenilen özellik yenilenmiş Edge ekran arayüzü oldu. Bu özellik Galaxy S7’de bulunmuyor.

iPhone SE Türkiye fiyatı belli oldu!