1 ay önce anne baba olan İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar boşanıyor mu? 'Evlilikte kriz' iddiası
Sadece bir ay önce kızları Sora’yı kucaklarına alan İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar’ın evliliklerinde kriz çıktığı ileri sürüldü. Taze çift hakkında boşanma iddiaları magazin gündemini karıştırdı.

Sadece bir ay önce kızları Sora’yı kucaklarına alan İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar’ın evliliklerinde kriz çıktığı ileri sürüldü. Taze çift hakkında boşanma iddiaları magazin gündemini karıştırdı.

Güneşin Kızları, Seni Çok Bekledim ve Sen Anlat Karadeniz gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ile işletmeci Ural Kaspar Ekim 2024'te evlendi.

Düğün sırasında ve sonrasında sık sık tavırlarıyla gündeme gelen Ural Kaspar ve oyuncu gündemde.

1 ay önce kızları Sora'yı kucaklarına alan ve geçtiğimiz haftalarda da yürüyüş sırasında bir kaza geçiren çiftin evliliğinde kriz çıktığı iddia ediliyor.

2. Sayfa'da yer alan iddialara göre; çiftin arasında sorunlar var. Bazı iddialar İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar'ın anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdiği yazsa da bazı iddialar ise bir boşanma kararı olmadığını söylüyor.

Henüz ne İrem Helvacıoğlu ne de Ural Kaspar konuya dair bir açıklama yaptı. Fakat kızları Sora'yı henüz bir ay önce kucağına alan çiftten gelen ani boşanma haberi sosyal medya X'te de konuşulmaya başlandı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İrem Helvacıoğlu ve Ural Kaspar yeni doğmuş bebekleriyle çıktıkları yürüyüşte feci bir kaza geçirmişlerdi. Kadıköy'de ailesiyle beraber yürüyüş yapan oyuncu İrem Helvacıoğlu'na motosiklet çarpmıştı. Kazada yaralanan Helvacıoğlu'nun başına 12 dikiş atılmıştı.

Korkutan kaza sonrası İrem Helvacıoğlu ve ailesinin sağlık durumu merak edilmişti. Helvacıoğlu'nu eşi Ural Kaspar, konuyla ilgili sosyal medyadan ilk açıklamasını yapmıştı. Sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Kaspar, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Şükürler olsun, kızımızın, eşimin ve benim sağlık durumumuz iyi. Yaşadığımız kazada hiçbir kusurumuz olmamasına rağmen, motor ve araç sürücüsüne de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

İrem Hevacıoğlu ise daha sonra şöyle konuşmuştu:
"Öncelikle merak eden, arayan herkese çok teşekkür ederiz. Trafik kurallarının ihlali sonucu meydana gelen bir kazaya, kaldırımda evimize giderken ne yazık ki biz de maruz kaldık. Arkamızda seyreden bir araç ile motosikletin çarpışması sonucu savrulan motosiklet, bizi kaldırımda yürürken adeta biçercesine vurdu. O sırada Sora kucağımdaydı; onu sıkıca kavradığım için düşme sırasında başımın üzerine düştüm. Başıma aldığım darbe sonucu açılan yarama 10-12 dikiş atıldı. Geçmişte yaşadığım kaza nedeniyle oluşan el sinir hasarım yeniden nüksetti. Eşim Ural ise düşme sonucu sakatlık yaşadı. Tüm bu yaşananlara rağmen, en büyük şükür sebebimiz kızımızı koruyabilmiş olmamız ve onun sağlığının yerinde olmasıdır. Kazaya karışan ve yaralanan herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

